fbpx
Actie

Actie

December 3, 2018
Omdat december de cadeaumaand van het jaar is, hebben wij besloten om u een aantrekkelijk aanbod te doen.
 
Plan een datum voor uw bezoek met ons voor het einde van dit jaar en kom kennis maken met de regio en de zeer uitgebreide keuze aan appartementen, penthouses, geschakelde woningen en villa's die we in ons aanbod hebben.
 
Plant u dit bezoek voor 1 maart 2019 en gaat u over tot aankoop voor deze datum?
Dan mag u de betreffende waardecheque verzilveren en heeft u al een mooie opstart voor het interieur van uw nieuwe woning onder de Spaanse zon!
 
Voorwaarden:
 
•stem uw bezoek met ons af voor 31-12-2018
 
•uw bezoek dient plaats te vinden voor 1 maart 2019
 
•deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
 
•de meubelcheque is te besteden bij een gerenommeerde meubelzaak in de regio waarmee wij al vele jaren samenwerken en die al onze klanten zeer goed van dienst is
  

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?