fbpx

Licor 43 experience

Licor 43 wordt gemaakt op basis van een goed bewaard familierecept welke geïnspireerd is op een eeuwenoude elixer met 43…

  Licor 43 experience

Licor 43 wordt gemaakt op basis van een goed bewaard familierecept welke geïnspireerd is op een eeuwenoude elixer met 43 geheime ingrediënten. De likeur is een afstammeling van een drank die al duizenden jaren geleden in de buurt van Cartagena werd gemaakt, Liquor Mirabilis. De Romeinse bezetter wilde Liquor Mirabilis aanvankelijk verbieden, maar het bleek een zo diepgewortelde traditie onder de plaatselijke bevolking dat het uiteindelijk naar alle uithoeken van het Romeinse Rijk werd geëxporteerd. Vandaag de dag zijn er slechts drie mensen van de familie Zamora uit het Spaanse Cartagena die het geheime recept van Licor 43 kennen. Voornamelijk kruiden, citrusvruchten en ander fruit, afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied, worden stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd.

Een bezoek aan de mediteraanse stad Cartagena is niet compleet zonder de volledige Experiencia 43 mee te maken. Een uitgelezen kans om de oorsprong en geheimen van Licor 43 te ontdekken.

We nodigen u uit om de smaken, geschiedenis en cultuur van Licor 43 te verkennen. Om een kijkje te nemen bij de geheimen van ’s werelds beste Spaanse likeur, met de 2 uur durende rondleiding Experiencia Licor 43.

De fabriek van Licor 43 staat op het mediterrane platteland en heeft een zintuiglijk gebied dat speciaal voor onze gasten is ontworpen. Een plek om meer te leren over de geschiedenis van Licor 43 en om onze favoriete cocktails te proeven. Hier leert u over de geschiedenis van het merk en de evolutie van het product, van onze oudste reclamecampagne tot de werktuigen die door de jaren heen gebruikt werden bij de productie van Licor 43. Ten slotte kunt u in de fabriek het proces zien dat schuilgaat achter het goud – misschien raadt u zelfs enkele van de geheime ingrediënten.

Openingstijden:

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

Locatie:

Calle Silicio 10,

Polígono Industrial Los Camachos,

30369 Cartagena Spain

Opmerking: Hoewel we dol zijn op huisdieren zijn ze niet toegestaan bij de rondleiding. Sorry!

Kenmerken

  • Fabriek
  • Museum
  • Café

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE