fbpx

Altaona Village

Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurgebied Carrascoy.


  Altaona Village, Spain

Wonen In Altaona Village

Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen, waar je lange wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Gelegen op iets meer dan 10 minuten van het centrum van Murcia en op 20 minuten van de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee. De golfbaan loopt tussen de bebouwing door als een groene corridor. Het natuurlijke landschap vloeit geleidelijk en wordt vooral omringd door vegetatie, zodat u gemakkelijk kunt doorlopen. In het hart van Altaona bevindt zich de parador. Een traditioneel plein dat een ontmoetingsplek vormt. Hier vindt u het restaurant, de golf proshop, evenals de fitnessruimte en padel- en tennisbanen.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Huis kopen Altaona Village


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Altaona Village als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Andere plaatsen in de buurt

De Costa Calida is rijk aan talloze sfeervolle, authentieke dorpen en steden.

NIEUWSBRIEF?

97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.