fbpx
Appartementen in Spanje

Seizoenen in beeld

De gemiddelde luchttemperatuur in de winter in het zuiden van de regio is +19 ° C, in de zomer +31 ° C, respectievelijk watertemperatuur +13 ° C en +30 ° C.

Max / min Regen
Verbergen
Alle maanden
Januari 16° / 6° 15%
Februari 17° / 6° 7%
Maart 20° / 8° 22%
April 22° / 10° 12%
Mei 25° / 14° 9%
Juni 30° / 17° 6%
Juli 33° / 20° 4%
Augustus 33° / 21° 6%
September 29° / 19° 16%
Oktober 25° / 15° 16%
November 20° / 10° 19%
December 17° / 7° 12%

Foto’s

Bezienswaardigheden en dingen om te doen

Stel je voor: 244 km kustlijn met talloze goudgele zandstranden, met landinwaarts kilometerslange boomgaarden met roze-witte amandelbloesems. De Costa Blanca Zuid is al jaren een populair vakantiegebied. Elk jaar oefent de regio een enorme aantrekkingskracht uit op binnen- en buitenlandse toeristen.Toch zijn er nog plekken waar je in alle rust en authenticiteit tussen de natuur en de lokale bevolking leeft.

Een appartement in Spanje kopen; betaalbaarder dan je denkt

Vanaf 120.000 euro en op max. 7 km van de kust.
Onze succesformule? Wij rekenen op een ploeg van vaste, betrouwbare bouwheren die garant staat voor de beste materialen en een piekfijne afwerking. En wij zweren bij een op-en-top persoonlijke aanpak. Niets is ons teveel om jou te helpen bij je aankoop en je helemaal thuis te laten voelen. Bovendien is het leven in Spanje veel goedkoper dan in België of Nederland. Een appartement kopen in Spanje betekent dus leven als God in Frankrijk, maar dan onder de zalige Spaanse zon.

Appartement te koop in Spanje; alleen kwaliteitsnieuwbouw

Wij zweren bij nieuwbouw, want alleen dan ben je zeker dat je voor jaren gerust bent. Voor jou dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen. Jouw appartement in Spanje voldoet vanaf dag 1 aan al je wensen en verwachtingen. Je hebt het helemaal mogen aanpassen aan jouw leven. Bovendien kiezen wij als onafhankelijke makelaar uit nieuwbouwappartementen van vaste, betrouwbare aannemers. Meteen jouw kwaliteitsgarantie.

Appartement te koop in Spanje tussen de Spanjaarden

Een appartement te koop in Spanje en deze is op wandelafstand van de zee of enkele kilometers het binnenland in? Jouw omgeving bestaat voor 80% uit Spanjaarden, zodat jij je helemaal kunt onderdompelen in het echte Spaanse leven – ver weg van het massatoerisme. Dat kan dankzij onze focus op twee verborgen kustparels: de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. De regio tussen Punta Prima en Cartagena biedt een prachtig stukje authentiek Spanje waar cultuur en natuur hand in hand gaan.

Appartement kopen in Spanje aan zee? Dat kan in Murcia

Murcia in Zuid-Spanje, de verborgen parel van de Spaanse kust, is de uitgelezen plek om een appartement te kopen in Spanje. Want hier loop je geen hordes toeristen tegen het lijf. Het leven gaat er zijn gemoedelijke Spaanse gangetje. En je geniet in dit ongerepte gebied elke dag van het aangename effect van zon en zee en de prachtige natuur – denk aan schitterende zandstranden, palmbomen en natuurgebieden. Wist je bovendien dat je in Murcia aan de Costa Calida de schoonste lucht van heel Europa inademt?

Appartement kopen in Spanke? Reken op Puurspanje

Sinds 2005 hielp Puurspanje al honderden Belgen en Nederlanders om een appartement te kopen in Spanje. Want wij zijn veel meer dan een makelaar. Wij garanderen niet alleen dat jouw appartement perfect aansluit bij jouw woonwensen: de perfecte ligging, een magisch uitzicht en de juiste voorzieningen. Wij regelen ook al het papierwerk en maken jouw als goede buren wegwijs in de regio. Ja, wij staan midden in het Spaanse leven en dat voel je. Niets is ons te veel – vraag maar raak. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van jouw droom.

APPARTEMENT IN SPANJE KOPEN? DROOM WEG BIJ ONS AANBOD

Wacht niet langer om een appartement in Spanje te kopen. Vind meteen je woondroom in ons aanbod of laat ons weten hoe jouw droomappartement eruit ziet. Wij vinden je ideale Spaanse uitvalsbasis. Vertrouw op Puurspanje:

  • Laagste prijsgarantie: beste prijs/kwaliteit
  • Onafhankelijk advies: luisteren is onze specialiteit
  • Altijd welkom in ons servicekantoor ter plaatse
  • Totale aankoopbegeleiding: je staat er nooit alleen, zonder extra kosten
  • Juridische begeleiding: wij regelen al het papierwerk
  • Financiële begeleiding: geen risico dankzij bankgarantie