fbpx

Appartement te koop in Spanje

“Wie droomt niet van een zonnig appartement met zicht op zee?”  

APPARTEMENT TE KOOP IN SPANJE VANAF 120.000 EURO

Droom je ervan om een appartement te kopen in Spanje? Als vaste verblijfplaats, zonnige vakantiebestemming of slimme vastgoedinvestering? Dan is Puurspanje jouw vertrouwenspartner. Al meer dan 10 jaar wonen en werken wij in Spanje en helpen wij Belgen en Nederlanders aan het juiste appartement te koop in Spanje. Bovendien heb je al een nieuwbouw in Spanje vanaf 120.000 euro. Een koopje in vergelijking met de vastgoedprijzen in België en Nederland. Appartement te koop in Spanje  

APPARTEMENT TE KOOP IN SPANJE ZONDER ADMINISTRATIEVE ZORGEN

Er komt heel wat kijken bij een appartement kopen in Spanje? Gelukkig weten wij raad met al het papierwerk en kennen wij de plaatselijke regels en wetten als onze broekzak. En daar blijft het niet bij. Wij maken jou met plezier wegwijs in de regio en delen onze tips en kennis over wonen en genieten in Spanje. Kom naar ons kantoor ter plaatse. Wij zijn graag jouw vaste vertrouwenspersoon in de regio. Wij wonen hier zelf al meer dan 10 jaar met onze gezinnen.  

APPARTEMENT TE KOOP IN SPANJE: ALLEEN KWALITEITSNIEUWBOUW

Wij zweren bij nieuwbouw, want alleen dan ben je zeker dat je voor jaren gerust bent. Voor jou dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen. Jouw appartement te koop in Spanje voldoet vanaf dag 1 aan al je wensen en verwachtingen. Je hebt het helemaal mogen aanpassen aan jouw leven. Bovendien kiezen wij als onafhankelijke makelaar uit nieuwbouwappartementen van vaste, betrouwbare aannemers. Meteen jouw kwaliteitsgarantie.  

APPARTEMENT TE KOOP IN SPANJE TUSSEN DE SPANJAARDEN

Een appartement te koop in Spanje op wandelafstand van de zee of enkele kilometers het binnenland in? Jouw omgeving bestaat voor 80% uit Spanjaarden, zodat jij je helemaal kunt onderdompelen in het echte Spaanse leven – ver weg van het massatoerisme. Dat kan dankzij onze focus op twee verborgen kustparels: de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. De regio tussen Punta Prima en Cartagena biedt een prachtig stukje authentiek Spanje waar cultuur en natuur hand in hand gaan.  

APPARTEMENT TE KOOP IN SPANJE? BEKIJK HET AANBOD VAN PUURSPANJE

Vul nu je zoekprofiel in en ontvang direct ons aanbod op maat. Of ontdek snel ons aanbod aan huizenvilla’s en appartementen in Zuid-Spanje.

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?