fbpx

January 13, 2021  

And the winner is?

De oh zo bekende “kers op de taart” is een veel gehoorde omschrijving bij de winst van een award. En dat is deze award zeker; een kroon op ons werk dat wij al meer dan 15 jaar met passie, enthousiasme en veel plezier verzorgen. Het oordeel van onze klanten, relaties en de jury is bekroond met een award in een jaar dat vol uitdagingen zat en dat door iedereen als zeer bijzonder is ervaren. Deze erkenning en waardering geeft ons nog een extra drive, motivatie en energie om de komende jaren mensen gelukkig te gaan maken in de zoektocht naar hun droomwoning aan de Costa Blanca Zuid en Costa Cálida.

Team Puurspanje.

Puurspanje — Digital Certificate

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?
PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE