fbpx

Cuidad Quesada

Ciudad Quesada is een urbanisatie van de gemeente Rojales.


  Bekijk op kaart

Wonen in Cuidad Quesada

Doordat het gebouwd is op een heuvel is het een mooie locatie met panoramische uitzichten. Zowel in Cuidad Quesada als de omliggende dopren, Benijofar en Rojales vindt u allerlei soorten winkels, restaurants en cafés.

In Benijófar is ook een aantal Nederlandse winkels gevestigd waaronder een slager, bakker, snackbar en een modewinkel.De golfliefhebber kan zich uitleven op de golfbaan La Marquesa.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over Ciudad Quesada

Bereikbaarheid
San Juan De Los Terreros ligt op drie kwartier rijden van de luchthaven van Almeria en is ook via de luchthavens van Alicante en Murcia vlot bereikbaar.

Sportief
Op de stranden van San Juan De Los Terreros kan je het hele jaar door terecht. Maar de regio is ook ideaal om te fietsen, wandelen of golfen. En op twee uurtjes autorijden ben je in Sierra Nevada, hét wintersportgebied van Spanje. Dus zelfs op de latten staan behoort tot de mogelijkheden.

Cultureel
San Juan De Los Terreros is een bijzonder leuk plaatsje, met onder andere een achttiende-eeuws kasteel van waaruit je prachtige uitzichten hebt op de streek. Bovendien bevind je je op enkele uren rijden van bekende historische steden als Murcia, Alicante, Granada, Cartaghena en Almeria. Wie zich meer op de eetcultuur van Spanje wil toeleggen, vindt zijn gading in de vissersdorpjes in de omgeving, waar je terecht kan voor verse visspecialiteiten.


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Ciudad Quesada als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


Andere plaatsen in de buurt

De Costa Calida is rijk aan talloze sfeervolle, authentieke dorpen en steden.