fbpx

Ciudad Quesada

Ciudad Quesada is een urbanisatie van de gemeente Rojales, gelegen op circa 8 kilometer van de stranden van de Middellandse Zee.


  Bekijk op kaart

Wonen in Cuidad Quesada

Ciudad Quesada is gebouwd op een heuvel, waardoor er op veel plekken van panoramische uitzichten genoten kan worden. Zowel in Cuidad Quesada als de omliggende dopren, Benijofar en Rojales vindt u allerlei soorten winkels, restaurants en cafés.

In Benijófar zijn ook een aantal Nederlandse winkels gevestigd waaronder een slager, bakker, snackbar, supermarkt en een modewinkel.De golfliefhebber kan zich uitleven op de golfbaan La Marquesa.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


https://youtu.be/aBPvFyd5J3c

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over Ciudad Quesada


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Ciudad Quesada als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE