fbpx
Een huis kopen in Spanje: een slimme investering

Een huis kopen in Spanje: een slimme investering

October 18, 2018 Stelt u zich eens voor: u wordt ’s ochtends wakker in uw appartementvilla of bungalow aan de Spaanse Costa Calida of de zuidelijke Costa Blanca. De zon schijnt en het is aangenaam warm. U heeft alle vrijheid om uw dag zelf in te delen en hoeft slechts een klein stukje te lopen voor u aan zee bent, om daar bijvoorbeeld een wandeling te maken langs het strand, een kop koffie te drinken aan de boulevard of te genieten van een maaltijd uit de Spaanse keuken in één van de vele restaurants. Een huis kopen in Spanje: een slimme investering! 

WONEN IN JE GELD

Het kopen van een huis aan de kust in Spanje is voor velen een droom, maar ook best een spannende stap. Er zijn immers zoveel dingen die je met je spaargeld kunt doen: niet alleen investeren, maar ook beleggen of het geld bijvoorbeeld op een spaarrekening zetten. Een snelle rekensom leert echter dat sparen momenteel niet erg lucratief is. Huis kopen Spanje

LAGE RENTE OP SPAARGELD

De Telegraaf publiceerde onlangs een artikel waarin spaarexpert Amanda Bulthuis schrijft dat spaarders ook in 2016 niet hoeven te rekenen op een hogere rente op hun spaargeld. Bij grote banken als ING, Rabobank en ABN Amro krijgt u momenteel nog maar 0,7 procent rente over het geld dat op uw spaarrekening staat. En ook de hoogste spaarrentes zullen in 2016 waarschijnlijk tot onder de 1 procent dalen. 

VEILIGE EN VERANTWOORDE INVESTERING

Het alternatief, in een zonnig klimaat met uw hele gezin genieten van uw geld door te investeren in een (vakantie)woning in Spanje, is dan een stuk aantrekkelijker. De prijzen van woningen in Zuid-Spanje zijn op dit moment laag in een aantrekkende huizenmarkt. Dat maakt het kopen van een huis in Spanje tot een veilige en verantwoorde investering onder de zon. 

INVESTEREN EN GENIETEN VAN JE TWEEDE HUIS IN SPANJE

Bovendien heeft vermogensbeheerder Schroders Spanje uitgelicht als land waar de economie in 2016 flink zal blijven groeien, met zelfs 4 procent. Uw investering zal zeker zijn waarde blijven behouden of in waarde toenemen. Met het kopen van een huis in Spanje geniet u dus dubbel: niet alleen van het leven in een zonnig klimaat, maar ook van uw spaargeld!Heeft u vragen over het investeren in een huis in Spanje? Neem dan gerust contact met ons op.Bekijk ons aanbod van woningen op wandelafstand van zee

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?
PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE