fbpx

Second Home Expo Antwerpen

18 May 2019

Droomt u ook al jaren van een tweede verblijf in Spanje, om uw vakantie’s door te brengen of om te verhuren? Of kiest voor een combinatie hiervan, een vakantiewoning met verhuurrendement? Dan bent u bij Second Home Expo aan het goede adres. Wij bieden u het meest complete aanbod onder één dak. Maak kennis met partijen die u uitgebreide informatie kunnen verschaffen. U vindt wat u zoekt bij, Second Home Expo. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Over de beurs

Openingsuren

Zaterdag 18 en zondag 19 mei geopend vanaf 11:00 tot 18:00 uur. U bent van harte welkom.

 

Beurslocatie

De beurs vindt plaats in Antwerp Expo. Voor uw navigatie kunt u  “ Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen gebruiken.

 

Parkeren

Antwerp Expo beschikt over voldoende parkingplaatsen. De parkings zijn gemakkelijk bereikbaar en bevinden zich vlakbij de verschillende hallen.

Wat kunt u verwachten?

Het aangename aspect is, dat u in een persoonlijk gesprek meteen vragen kunt stellen en kunt reageren op informa- tie en getoond aanbod en overige zaken die besproken worden. Deze interactie leidt tot aangename gesprekken die een hoge kwaliteit van informatieoverdracht hebben en daardoor van grote waarde voor vele beursbezoekers zijn.

Op alle beurzen zijn wij zelf aanwezig en en zult dus niet worden doorverwezen naar een derde persoon. Op de beurs niet en in Spanje je niet!

AANKOMENDE BEURZEN

Kom persoonlijk met ons kennis maken op één van onze events!

22 March 2019 Puurspanje informeert u op expo’s in België en Nederland. U vindt Puurspanje op al de

Spanje Expobeurs Eindhoven

06 April 2018 Het aantrekkelijke aan de Spanje Expobeurzen zijn de informatieve en hoog kwalitatieve