fbpx

Spanje Expobeurs Eindhoven

6 APRIL 2018

Het aantrekkelijke aan de Spanje Expobeurzen zijn de informatieve en hoog kwalitatieve seminaries die de bezoekers kunnen volgen. Alle belangrijkste topics komen aan bod en alle vragen kunnen worden gesteld.

Daarnaast kunnen de bezoekers ook kennismaken met standhouders uit Spanje die aangetrokken zijn omwille van hun aanbod op een bepaalde locatie of omwille van het bijzondere dat ze kunnen aanbieden.

Dit maakt van de Spanje Expobeurs een uniek concept.

Tijdens de Spanje Expobeurs kan u juridische en fiscale seminars bijwonen. De seminars zijn voornamelijk bedoeld voor diegenen die van plan zijn op de juiste manier een tweede verblijf te kopen in Spanje. Ook diegenen die reeds een verblijf hebben in Spanje kunnen informatie verkrijgen over fiscaliteit, en over het schenken en erven van dat pand.

Over de beurs

Openingsuren Spanje Expobeurs

Zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, van 10 h tot 18 uur.

Waar

Hotel NH Eindhoven, Conference Centre Koningshof (inkom via Benelux zaal)

Locht 117, 5504 RM Veldhoven (tel +31 402537475)

Wat kun je verwachten?

Het aangename aspect is, dat u in een persoonlijk gesprek meteen vragen kunt stellen en kunt reageren op informa- tie en getoond aanbod en overige zaken die besproken worden. Deze interactie leidt tot aangename gesprekken die een hoge kwaliteit van informatieoverdracht hebben en daardoor van grote waarde voor vele beursbezoekers zijn.

Op alle beurzen zijn wij zelf aanwezig en en zult dus niet worden doorverwezen naar een derde persoon. Op de beurs niet en in Spanje je niet!

AANKOMENDE BEURZEN

Kom persoonlijk met ons kennis maken op één van onze events!

23 April 2019 Puurspanje informeert u op expo’s in België en Nederland. U vindt Puurspanje op al de

Second Home Expo Antwerpen

18 May 2019 Droomt u ook al jaren van een tweede verblijf in Spanje, om uw vakantie’s door te brengen