fbpx
emigreren Spanje

emigreren Spanje

December 30, 2020 De knoop is doorgehakt en u weet het zeker: u gaat permanent verhuizen naar Spanje. Op dit soort momenten is het fijn wanneer u zich kunt verlaten op een specialist in Spaans onroerend goed. Puurspanje is de specialist. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in een uiteenlopend aanbod aan vastgoed onder de Spaanse zon. Zo hebben wij een ruim aanbod aan appartementen, villa’s en penthouses in ons assortiment. Deze bevinden zich doorgaans aan  de Costa Cálida en de Costa Blanca zuid. Liever naar een woning in een andere Spaanse Costa emigreren? Laat het ons weten en we helpen u graag. 

Waar naartoe emigreren in Spanje?

Als u eenmaal besloten heeft te emigreren naar Spanje, is natuurlijk de vraag waar naartoe? De Spaanse Costa’s zijn hierin zeer geliefd, maar ook daarin valt er veel te kiezen. Gaat u bijvoorbeeld naar Costa Cálida, of heeft de Costa Blanca uw voorkeur en wilt u emigreren naar Valencia? Bij Puurspanje helpen we u graag van A tot Z in het aankooptraject. Dit begint altijd eerst met een kennismaking waarin u uw woonwensen aan ons laat weten. Vervolgens gaat ons familiebedrijf  voor u aan de slag zodat u gegarandeerd uw droomhuis in Spanje vindt. 

Emigreren naar Spanje: waar moet u rekening mee houden?

Bij Puurspanje bieden we u maatwerk, professioneel advies en een toegewijde serviceverlening. Dit houdt in dat we u ook ter plaatse ondersteunen en begeleiden in de regio in Spanje waar u naar toe gaat emigreren. Er komt namelijk nogal wat op u af. Denkt u hierbij aan belastingen, maar ook gemeenschapskosten, vaste kosten en registratiekosten. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent, zodat u zorgeloos van uw nieuwe thuis in Spanje kunt genieten.

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE