fbpx
Huis kopen in Spanje aan zee

Huis kopen in Spanje aan zee

16 December 2019

Wordt u ook helemaal ontspannen van een heerlijke vakantie in Spanje aan zee? En heeft u stiekem weleens gedroomd om een huisje aan zee te kopen in dit prachtige land? Vandaag kan uw droom werkelijkheid worden: een huis aan zee kopen in Spanje is namelijk dichterbij dan u denkt. De experts van familiebedrijf Puurspanje helpen u heel graag verder in dit proces. Puurspanje is reeds meer dan 10 jaar gevestigd in Spanje en weet daarom precies welke gebieden goed kunnen dienen als plek om een vakantiehuis in Spanje te kopen of als plek om permanent te verblijven. Stelt u zich even voor: geen enkele koude winter meer, maar volop genieten van de Spaanse zon!

Huis kopen in Spanje aan zee bij Puurspanje

Het woningaanbod in Spanje is bij Puurspanje uitgebreid. Op de website vult u binnen een paar stappen uw zoekprofiel in; een online vragenlijst waar alle vragen omtrent uw droomwoning worden beantwoord. Hiermee gaan de medewerkers van Puurspanje aan de slag om te kijken welke plek in Spanje het beste bij u past. U hoeft namelijk heus niet te wachten tot uw pensioen wanneer u wilt beginnen met genieten. Een huis in Spanje kan tevens dienen als een vakantiewoning of als een goede investering voor later. Puurspanje zorgt namelijk altijd voor unieke locaties of woningen met bijzondere kenmerken. Zo blijft de plek aantrekkelijk voor het geval u het huis in Spanje aan zee weer te koop wilt aanbieden.

Laat u verrassen door een goedkoop huis kopen in Spanje aan zee

Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. Wist u bijvoorbeeld dat u al een gloednieuw appartement heeft vanaf een bedrag van 120.000 euro? Tel daarbij op dat het leven in Spanje een stuk goedkoper is dan het leven in Nederland. U kunt bij Puurspanje ook terecht voor huizen en villa’s. Deze kunt u al kopen vanaf 150.000 euro. Wanneer u dus op zoek bent naar een goed ‘doel’ om uw geld in te investeren dan is dit uw kans. Een huisje in Spanje aan zee is zeker een goed idee.

Een huis kopen in Spanje aan zee zonder toeristen

Een van de grootste voordelen van een huis aan zee kopen bij Puurspanje is dat ze werkzaam zijn in rustige gebieden waar massatoerisme geen tot bijna geen rol speelt. Zo weet u zeker dat u op een fraaie plek terecht komt waar u ultiem kunt genieten van het echte Spaanse leven in alle rust. Puurspanje zorgt ervoor dat u zich na de koop van uw woning ook niet druk hoeft te maken: maak gebruik van de after sales service waarbij het bedrijf u helpt dingen te regelen zoals het internet in huis, adresjes voor leuke restaurants en ga zo maar door. Vul het zoekprofiel op de website in en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van een nieuwe woning aan zee!

NIEUWSBRIEF?

97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.