fbpx

Kopen van een huis in Spanje

December 28, 2020

Genieten van je vakantiehuis onder de Spaanse zon.

Een huis kopen in Spanje, zie je het al voor je? Een eigen woning onder de zon waar je helemaal opgaat in het pure Spanje. Spanje is dan ook de ideale plek om in alle rust van de natuur te genieten.

Waarom een huis kopen in Spanje?

Een huis in Spanje koop je wanneer je wil van het zonnige klimaat en daarnaast wil meegaan in de relaxte leefwijze van de Spanjaarden. Spanje produceert de mooiste voedselproducten; vol smaak en van goede kwaliteit. Ook biedt het land de rijkste gastronomische ervaring. ‘Landschappen gevormd van druiven, grotten bestaande uit kaas en bossen waar het vloeibare goud wordt geboren…’ Ook komen er veel toeristen speciaal naar Spanje om te duiken. De regio Murcia en in het bijzonder de oude stad Cartagena en omliggende kustplaatsen zoals Cabo de Palos hebben veel schepen deze wateren meer dan 2000 jaar zien varen en zinken. Deze wrakken in combinatie met rotsformaties en de diversiteit aan vissen maken dit gebied tot één van de mooiste duikplekken van Europa. Ook de steden zoals Valencia, Alicante, Murcia en Cartagena moet je een keer bezoeken. Deze kleurrijke en levendige steden bieden ieder totaal andere mogelijkheden. Je kan er winkelen, heerlijk uit eten en de historie ontdekken.

Hoe zit het met een huis kopen in Spanje?

Spanje is nog steeds heel populairder onder de Nederlanders. Het land heeft zeer veel aanbod qua woningen in verschillende prijsklassen. Zo kan je er voor kiezen om een appartement te kopen, of een vrijstaande villa. Het is ook mogelijk om te investeren in een villa of appartement. En natuurlijk zijn er regels voor het aankopen van een huis kopen in spanje. Wij zijn de geschikte partner om deze stap mee te maken en een huis te kopen in Spanje!

Laat je informeren over een huis kopen in Spanje

Ga je een huis kopen in Spanje dan moet je rekening houden met de wet en regelgeving in Spanje. Puurspanje kan jou meer informatie geven over het kopen of investeren in een tweede huis in Spanje. Wij doorlopen met jou de mogelijkheden en helpen bij jouw zoektocht naar een woning in Spanje. Laat je eerst goed inlichten voordat je het vliegtuig instapt. Neem contact met ons op of bezoek ons op de Second Home Beurs.Hier vind je een selectie van woningen te koop in Spanje. Succes bij je zoektocht!

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE