fbpx

La Manga del Mar Menor

Bekijk op kaart

La Manga del Mar Menor is een natuurlijke landtong die de Mar Menor afscheidt van de Middellandse Zee.

Het is dé vakantieplek van de Spanjaarden. Veel Madrilenen en inwoners van Murcia stad hebben hier hun vakantieverblijf. Op de stranden van La Manga del Mar Menor kunt u zowel van de opkomende als de ondergaande zon genieten. De breedte van de landtong varieert tussen de 100 en 1200 meter. Op de stranden vindt u talloze beach clubs, restaurants en watersport mogelijkheden. Kite surfen is een van de meest populaire watersporten die wordt beoefend. Naast de grote diversiteit in flora en fauna maken de vele scheepswrakken de onderwaterwereld voor de kust van La Manga één van de beste duikgebieden in Europa.

WONEN OP LA MANGA DEL MAR MENOR

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_la_manga-restaurants
Lees meer
banner_dorpen_la_manga-2

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.