fbpx

la Manga del Mar Menor

La Manga del Mar Menor is een natuurlijke landtong die de Mar Menor afscheidt van de Middellandse Zee.


  Plaza Monteblanco, 23, 30380 Cartagena, Murcia

Wonen In La Manga del Mar Menor

Het is dé vakantieplek van de Spanjaarden. Vele Madrilenen en inwoners van Murcia stad hebben hier hun vakantieverblijf. La Manga del Mar Menor behoort deels tot San  Javier en het zuidelijke deel behoort tot de gemeente Cartagena. Op de stranden van La Manga del Mar Menor kunt u zowel van de opkomende als de ondergaande zon genieten. De breedte van de landtong varieert tussen de 100 en 1200 meter. Op de stranden vindt u talloze beach clubs, restaurants en watersport mogelijkheden. Kite surfen is een van de meest populaire watersporten die wordt beoefend.

Deze bijna eindeloos slingerende landtong biedt tevens een aantal havens, waarbij Tomas Maestre de grootste is, deze biedt maar liefst 1721 ligplaatsen. Geheel aan het einde van deze landtong, wanneer u de brug bent gepasseerd,  vindt u Veneziola, een urbanisatie die vele woningen de mogelijkheid biedt een privé aanlegplaats grenzend aan hun woning, aan te leggen.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


https://youtu.be/Ju4m2aV9hs0

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over La Manga del Mar Menor


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond La Manga del Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE