CloseMenu

Puurspanje wint Luxury Lifestyle Award 2020, 2021 & 2022

4 mei 2022
  • 5 min leestijd

In 2020, 2021 en in 2022 is Puurspanje uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Luxury Lifestyle award. Hier zijn we als compact familiebedrijf dan ook best een beetje trots op.

hero

Na opnieuw te behoren tot de selecte groep die genomineerd is voor de Luxury Award 2022, mochten wij bericht ontvangen van de organisatie dat de jury ons ook dit jaar weer tot winnaar heeft uitgeroepen in maar liefst 3 categorieën te weten Costa Blanca Zuid, Costa Cálida en Murcia.

Drie maal op een rij een prestigieuze award winnen is niet zomaar de bekende "kers op de taart". Voor ons betekent drie achtereenvolgende jaren deze award winnen dat mensen om ons heen tevreden en blij zijn om met ons te werken, net zoals wij alle inspanningen van bouwers, leveranciers van meubelen tot materialen en niet te vergeten diensten zoals juridische aankoopbegeleiding, property management zeer op prijs stellen en het zonder hun eenvoudig niet kunnen. Maar het allerbelangrijkste zijn toch onze klanten, want zonder hen zouden wij ons werk met alle partijen in Spanje niet kunnen uitvoeren.

Als klein en compact familiedrijf zijn wij reuze trots op onze prijs maar nog trotser op onze klanten die ons de kans geven om hun gelukkig te maken met een "plekje onder de de Zuid Spaanse zon". Elke keer opnieuw een uitdaging die we meer dan graag aangaan, zoals we dat de afgelopen 17 jaar ook gedaan hebben!

Bron/Auteur: Puurspanje SL