fbpx

Cees & Trudie

Bedankt team Puur Spanje voor de goede begeleiding, voor tijdens en na de aankoop van ons nieuwe huis in Los Alcazares een prachtige plek aan de Mar Menor.

Via een kennis kwamen wij in contact met Puur Spanje op de second home beurs. Het kennismakingsgesprek met Daphne voelde meteen goed waardoor we niet lang daarna een bezichtingsreis hebben gepland.

Met Rob zijn we 3 dagen op pad gegaan, met ons wensenpakket en hun kennis kwamen we uit bij een nieuwbouw project in Los Alcazares.

Vanaf de start van de bouw tot aan de oplevering van ons huis kregen we zeer regelmatig updates en foto’s van Rob, zo konden we de vorderingen goed volgen. Met vragen of wensen konden we altijd terugvallen op het team van Puur Spanje. Indien nodig staat het team Puur Spanje ook na de oplevering nog voor je klaar.

Voor ons een fijn gevoel zij hebben immers de connecties en de know-how. Als je je droom wilt verwezenlijken met een huis in spanje op een mooie locatie kan je met een gerust hart in zee gaan met Puur Spanje.

Dank jullie wel, Daphne, Coert, Rob en Sabrina.

Meer dan tevreden kopers Cees & Trudie Verweij

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE