fbpx

Edith & Jos

Puur Spanje

Bij ons bezoek aan de beurs “Second Home” in Gent waren wij gecharmeerd door de aanpak van Puur Spanje. Eerst zich inleven in onze situatie en wensen. Puur klant gericht. Dit was het begin van een goede samenwerking omdat zij vanaf het begin wisten wat voor ons belangrijk was; welk soort bestaand verblijf; omvang; groot terras; uitzicht; omgeving; prijsklasse etc. Na een bezoek ter plaatse en na enige bedenktijd hebben we gekozen voor een project in Mar de Cristal op voorwaarde dat enige aanpassingen uitgevoerd werden.

Zij hebben dan alles verder opgevolgd met een vlotte communicatie en door hun enthousiaste inzet, gekoppeld aan een uitgebreid netwerk is alles vlot verlopen. Voor alles werd gezorgd en over alles werden wij op de hoogte gehouden. Ook na de aankoop stelden wij het zeer op prijs dat wij met menige vraag nog bij het Puur Spanje team terecht konden. Als we een probleempje hebben zijn wij welkom en zijn ze steeds bereid om te helpen. Ondertussen zijn we gelukkig dat ook onze kinderen en kleinkinderen na een verblijf ter plaatse enthousiast zijn over de aankoop van ons appartement, over de omgeving en over de kennismaking met Puur Spanje. De excellente begeleiding gekoppeld aan een erg professionele aanpak maakt dat wij het aankoopproces als plezierig ervaren hebben.

Puur Spanje was een goede keuze om ons te helpen bij het vinden van een passend tweede verblijf voor ons en de ganse familie.