fbpx

Elke & Frank

Een tweede verblijf in Spanje was reeds een paar jaar een droom, de streek rond de Mar Menor was een zekerheid maar de eeuwige twijfel was: met welk immo kantoor ga je in zee en vertrouw je?

Na de positieve reacties van Jos en Edith hebben we voorzichtig contact opgenomen met Puurspanje en na het eerste telefonisch contact was er direct het juiste gevoel. Na het nodige heen en weer gemail volgde de eerste afspraak ter plaatse. Vrijwel direct klopte het plaatje: perfect onthaal, de juiste babbel, concrete afspraken, veel tijd voor de rondleiding die gewoon compleet aan onze wensen voldeed... kortom, alles wat we hadden gehoopt werd waarheid. Dus Daphne, Sabrina, Coert, Rob: een oprecht gemeende dankjewel voor alles. Als jullie beloven alles van a tot z te regelen, dan doen jullie dat ook.

Wij hebben juist onze eerste echte vakantie met ons gezin in ons nieuwe thuis achter de rug en ook nu nog kunnen we eender welk moment van de dag op jullie rekenen. Dit is service die je niet overal zomaar vindt. Dus wat ons betreft: Puurspanje, een absolute aanrader