fbpx

Fam. Batens-Vergauwen Gerrit, Anja & Nick Beveren-Waas België

Eerste vakantie doorgebracht in onze eigen plek onder de zon !!!

Als aanvulling op ons vorig verslag over de samenwerking met het Puurspanje team, willen wij nog even vertellen hoe alles is verlopen tot en met onze eerste vakantie in ons eigen stekje onder de zon. Zoals in het vorige verhaal verteld, zou in begin 2018 de oplevering gebeuren van onze penthouse in Torre De La Horadada. Wij hadden zelf zowat aangestuurd op medio Mei 2018. Dit was samen met het Puurspanje team en de bouwheer overeengekomen. Iedereen heeft zijn belofte gehouden en zoals beloofd is dit dan ook gebeurd. In Februari 2018 zijn wij zelf nog even ter plaatse geweest om nog wat administratie af te handelen. Wij hebben toen ook de werf bezocht en gezien dat alles volgens plan verliep. Toen wij hier en daar nog wat vraagjes of opmerkingen hadden, heeft Puurspanje hier meteen aandacht aan gegeven en alles voor ons opgevolgd. Het hele project hebben wij eigenlijk zien groeien op de foto’s die Rob ons regelmatig doorstuurde. Ik herinner mij dat we op een keer foto’s doorgestuurd kregen, waarop te zien was dat in de badkamers de verkeerde tegels waren gebruikt. Na een telefoontje met Rob, werden we direct gerustgesteld . Geen probleem, wij lossen dit wel op, kregen wij te horen. Waarbij dit dan ook effectief gebeurde. Omdat wij zelf niet veel tijd hebben, hadden wij in Februari toen ook onze meubelen gaan kiezen bij de meubelzaak waar puurspanje een goede relatie bij heeft. De man van de meubelzaak kwam alles ter plaatse opmeten en nam ruim de tijd om alles met ons te kiezen en te bespreken. Tot zelfs de gordijnen toe konden wij daar alles vinden. Het was voor ons ook een meerwaarde dat door deze firma alles ter plaatse werd geleverd en geïnstalleerd. Zeker een aanrader. Na het plaatsen van de meubelen werd dan ook het hele appartement nog eens grondig schoongemaakt. Heel gemakkelijk en daarbij nog eens heel proper gedaan. Voor de officiële oplevering hadden wij de volmacht gegeven aan onze advocate ter plaatse, zodat wij niet meer hoefden op en neer te vliegen. Om zeker te zijn dat alles proper is afgewerkt is Sabrina van puurspanje de ideale persoon. Zij controleerd alles en neemt veel foto’s van alles om ons zo ook op de hoogte te houden. Zij laat dan ook aan de advocate weten of de oplevering kan gebeuren, of dat er nog eventuele gebreken zijn. In ons geval was alles ok.

Zo konden wij dan in Juli 2018, voor het eerst op vakantie gaan in ons eigen plekje onder de zon. Wij hadden er lang naar uitgekeken en toen ons de sleutels overhandigd werden door Sabrina gaf dit een heel goed gevoel. Bij het binnenkomen had Puurspanje nog een paar hele leuke geschenken voorzien. Het was een moment om nooit te vergeten.

Het leuke aan Puurspanje is toch wel dat zij voor alles wel een oplossing hebben. Nog geen Vlaamse tv ? Een telefoontje en het wordt geregeld. Zijn er problemen met bepaalde zaken, zij doen steeds hun best om alles op te lossen. Ook na de afhandeling van alles.

Onze droom is uitgekomen. Geen massatoerisme meer in te drukke hotels, maar gewoon genieten van ons eigen plekje onder de zon.

Hierbij willen wij het Puurspanje team; Daphne, Coert, Rob en Sabrina allemaal nogmaals bedanken om alles voor ons te regelen. Ieder van hen draagt zijn steentje bij om van Puurspanje een top team te maken. Wij wensen hen nog veel succes, maar met hun service twijfelen wij daar niet aan.

Groeten van Gerrit, Anja & Nick.

Deel je ervaring

Heb jij je droomwoning met Puurspanje gekocht en wil je delen hoe je dat hebt ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!