fbpx

Katelijne en Geert

Nadat we voor onszelf hadden uitgemaakt dat de Costa Calida, omwille van het milde klimaat, een goeie plek zou kunnen zijn voor een 2de verblijf, zijn we online op zoek gegaan naar makelaars uit die regio.Puurspanje bleek de opvallendste speler te zijn, met een website die professioneel en zeer compleet oogt. Het invullen van het online contactformulier was de aanzet voor een afspraak op de Second Home beurs te Brussel op 25 september, waar we van Daphne een duidelijker beeld kregen van het aanbod en de werkwijze van Puurspanje. 

De opzet van het voorgestelde prospectieweekend was in de eerste plaats de regio te verkennen -ontspanningsmogelijkheden, stranden, golfterreinen, natuur, nabijheid van winkels en grote steden en na te gaan of wij er ons inderdaad zouden kunnen thuis voelen.

Geheel vrijblijvend en zonder opdringerig te zijn, werden we rondgeleid door Coert, die een bijzonder oog en oor had voor onze wensen en grieven t.o.v. de kijkwoningen die we bezochten. Geen moeite was teveel om één en ander uit te pluizen en/of naar oplossingen te zoeken. 

Vele locaties werden meteen afgekeurd, slechts bij één bleef het goede gevoel als we ernaar terugkeerden. We beseften ook dat we onze vooropgestelde ideeën over een vakantiehuis hier en daar wat dienden bij te schaven. Het is niet perfect maar mits een aantal kleine aanpassingen past het volkomen binnen onze smaak en ons budget. 

Daarom hebben we ter plaatse de knoop doorgehakt, vooral ook omdat tijdens dit weekend een vertrouwen is gegroeid in de mensen achter Puurspanje die alle zorgen van aan- en naverkoop tot ieders tevredenheid zelf, of met hulp van hun vaste Nederlandstalige partneradvocate, trachten op te lossen. 

Vanuit België is het moeilijk alles in detail en volgens de lokale wettelijke spelregels te volgen dus is het een geruststelling dat zij dit ter plaatse voor ons kunnen doen, in alle vertrouwen en professionaliteit.

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE