fbpx

Kris & Hilde

Een tweede verblijf in Spanje… waarom we kozen voor Puurspanje

De aankoop van ons appartement was een beetje een sprong in het duister, in die zin dat het nog niet gebouwd was toen we tekenden. We hadden enkel een modelappartement gezien en kochten dus op plan. We waren heel erg overtuigd over de ligging van de bouwgrond: een rustige buurt, dicht bij het dorpscentrum, geen hoogbouw, winkels en de zee op wandelafstand.

Na meerdere contacten met de bouwheer en na het aanspreken van een bewoner waren we overtuigd over de keuze van de materialen en de functionaliteit van het appartement.

Van in het begin hebben we geen enkele keer druk ervaren door Puurspanje, een Nederlandstalige makelaar. Eens de beslissing genomen was om met hen in zee te gaan verliep alles volgens afspraak en in een gemoedelijke sfeer: het gesprek in het kantoor, het bekijken van appartementen rekening houdend met onze wensen en binnen ons budget en de samenwerking voor het aankoopproces met de advocaat. Bij alle vragen en/of bedenkingen kregen we een duidelijk antwoord.

Puurspanje stuurde maandelijks foto’s van de voortgang van de bouw zodat we deze vanop afstand toch konden volgen. We merkten dat we begeleid werden door een professioneel team met heel veel kennis en ervaring, gepassioneerd door hun vak. Dit zorgde toch voor veel vertrouwen als je aan zo’n onderneming begint. Ondertussen hebben we al een eerste vakantie achter de rug in onze gloednieuwe “tweede thuis”. Het interieur hebben we zelf ingericht met grotendeels meubels van een plaatselijke meubelzaak. We kijken heel erg tevreden terug op hoe alles verlopen is: het koopcontract, juridische zaken, interieur, internet, verzekeringen, …

Dankzij de hulp van Puurspanje kunnen we nu volop genieten van ons appartement onder de Spaanse zon. Hier kunnen we onze batterijen opladen en genieten van elke minuut.Wat wil je nog meer?

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE