fbpx

Willem en Thea

Al vanaf het eerste moment dat we uw web-site bezochten was dit appartement met grote voorsprong onze favoriet! U zult dit waarschijnlijk ook al wel terug hebben gezien in de scores van ons bezoek aan de website en onze favorieten -:).

Dat het uiteindelijk 'oog in oog' met het showhouse zelfs onze verwachtingen nog overtrof was natuurlijk onverwacht. Daarnaast is ligging en (directe) omgeving ook van belang, en wat het 'af' maakt. Inmiddels hebben we het showhouse diverse keren bezocht en het voelt zeer goed aan.

De tour die Rob met ons gemaakt heeft hebben wij als bijzonder prettig en van groot belang ervaren. De wijze waarop professioneel. De mix tussen omgeving verkennen en diverse projecten bezichtigen heeft goed bijgedragen aan de beeldvorming van zowel de omgeving, de streek, waar wij een (t)huis wilden gaan kopen als ook om te komen tot besluitvorming in wat het verschil nu maakt.

Uiteraard zullen wij alvorens de oplevering gaat plaatsvinden nog diverse keren 'langskomen'; om vast te ervaren hoe de eerste fase uiteindelijk eruit zal zien maar zeker ook ten aanzien van de keuzemogelijkheden vanuit de bouw, dit stemmen we te zijner tijd graag met u af. Ook maken wij graag kennis met uw andere services zoals op het gebied van inrichting.

Willem en Thea