fbpx

Yvan & Marleen van Hevele

Wij hebben Puurspanje leren kennen op de second home beurs in Gent. Na links en rechts geïnformeerd te hebben bleef Puurspanje ons bij dank zij een zekere eenvoud in presentatie. Geen gebluf en geen verkooppraatjes, ze hebben hun regio (waarvoor ze echte ambassadeurs zijn) leuk vrijblijvend gepresenteerd.

‘s Avonds zijn we nog eens op hun website gaan snuffelen, en zoals Rob beloofd had stuurde hij enkele voorbeelden van appartementen die volgens het gesprek dat we op de beurs hadden in aanmerking kwamen voor ons. Spijker op de kop, we waren al half verkocht.

Ook bij onze bezichtigingsreis zijn we heel vrijblijvend rondgeleid naar een goede selectie aan woningen, en we kregen ook oog voor de regio. Die mensen houden gemeend van hun nieuwe thuis en kunnen dat heel goed overbrengen. We waren van de eerste dag verkocht aan het gelijkvloersappartement in Mar de Cristal, toch heeft men ons geduldig andere woningen getoond wetende dat het hoogstwaarschijnlijk niks zou worden.

Toen we uiteindelijk bij Puurspanje gekocht hebben zijn wij op hun aanraden alles gaan regelen via een advocatenkantoor, maar zij bleven voortdurend de gang van zaken opvolgen. Elke keer dat wij bij Puurspanje langs gingen zijn we met een welgemeende hartelijkheid ontvangen. Geduldig werd elke vraag eventueel een tweede keer beantwoord, kortom service ten top.

Nu we uiteindelijk voor het eerst op vakantie geweest zijn , blijven we datzelfde goede gevoel houden. Bij Puurspanje blijven we welkom met grote en kleine vragen, of gewoon om eens goede dag te zeggen.

Wij kunnen Puurspanje aan iedereen aanbevelen

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE