fbpx

Appartement op lo Romero Golf

Deze schitterende groene oase, grenzend aan het typisch Spaanse dorpje Pilar de la Horadada is gelegen op de grens van de Costa Cálida en Costa Blanca.

Appartement in Mar de Cristal

Mar de Cristal is een klein kustdorpje in het zuiden van de Mar Menor. Alle faciliteiten zoals supermarkt, bakker, restaurants, terrassen, sportvoorzieningen, stranden en boulevards van de mar Menor liggen op loop- en fietsafstand.

Townhouse in Dolores de Pacheco

Townhouse in een zeer kleinschalig complex gelegen aan de rand van een typisch Spaans dorpje.

Appartement in La Zenia

Ruim appartement met uitzicht over de schitterend aangelegde gemeenschappelijke tuin voorzien van zwembaden. Tevens is het complex voorzien van een Spa en gym.

WONEN IN SPANJE

Droomt u van een tweede thuis in Spanje? Of wilt u uw geld slim investeren in een huis in Spanje? Reken dan op adviseurs met de juiste ervaring en knowhow. Puurspanje heeft een antwoord op al uw vragen. Sinds 2005 hielpen wij al honderden Belgen en Nederlanders om hetzelfde te doen. Hoe? Met een unieke totaalaanpak: niets is ons teveel!

ZON, STRAND & ZEE

De Costa Cálida Noord en Costa Blanca Zuid zijn de best bewaarde geheimen van Spanje. Je vindt er een unieke mix van 253 km maagdelijke kustlijn, spectaculaire bergen en prachtige boomgaarden. Ontdek verder de sensationele natuurparken en onontdekte onderwaterreservaten. Hier beleef je het pure Spanje.

DE START VAN EEN DROOM

Bent u het grijze, natte weer in België en Nederland ook zo beu? Droomt u van zon, zee en strand, maar ook van de rust, ver weg van het massatoerisme? Dan is wonen in Spanje u op het lijf geschreven.

Stel je even voor: een prachtig landschap met meer dan 250 km ongerepte zandstranden, rustgevende natuurgebieden en authentieke Spaanse steden. Heerlijk weer in de winter en milde temperaturen in de zomer. Een pure plek in Spanje, helemaal voor u. Dat kan! Kom naar Murcia, Cartagena of Cabo de Palos aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord. En vraag raad aan Puurspanje.

IDYLLISCHE PLEKJES

Wie droomt niet van een leven in Spanje? Geniet van het rustige ritme van de plaatselijke bevolking, met de zon als beste vriend. De kuststrook langs Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord is zo’n authentieke plek, met schitterende zandstranden en talloze palmbomen.

Hier geniet u van het beste leefklimaat en de schoonste lucht van Europa (volgens de Wereld Gezondheids Organisatie). Bovendien vindt u hier geen massatoerisme en woont u hier riant voor een betaalbare prijs.

HET LEVEN IN SPANJE

De Costa Cálida Noord en Costa Blanca Zuid in Spanje zijn de laatste verborgen Mediterrane schatten, amper beïnvloed door het toerisme. De stranden en de natuur hebben hun natuurlijke schoonheid behouden. En de cultuur is authentiek gebleven. Proef van het leven in Spanje.

De Costa Cálida Noord en Costa Blanca Zuid in Spanje zijn de laatste verborgen Mediterrane schatten, amper beïnvloed door het toerisme. De stranden en de natuur hebben hun natuurlijke schoonheid behouden. En de cultuur is authentiek gebleven. Proef van het leven in Spanje.

CARTAGENA – LEVENDIGE HAVENSTAD

Een authentieke, Spaanse stad met een rijk, Romeins verleden. Dat onthullen de restanten van de stadsmuur, de kastelen op de omringende bergen,

NIEUWSBRIEF?

97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.