fbpx

Exclusieve woningen met verhuurgarantie

Wonen in Spanje spreekt tot de verbeelding van veel Belgen en Nederlanders. Want het maakt niet uit of u er aan de slag wil in de toeristische sector, of gewoon wil genieten van het weer en de rust. Spanje heeft heel wat te bieden. Bovendien hebben we enkele woningen geselecteerd waarop we een verhuurgarantie van maar liefst 3 jaar bieden!

1. Villa in Mar de Cristal, Costa Cálida, Spanje

€ 348.000 3 jaar lang €17.500 per jaar verhuurinkomsten

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Calida. Een villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. wandelafstand strand, voorzieningen op wandelafstand, privé zwembad.

2. Appartement in Los Alcazares, Costa Cálida, Spanje

€ 145.000 3 jaar lang €8.500 per jaar verhuurinkomsten

Woning gesitueerd in Los Alcazares in de regio Costa Calida. Een appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Unieke aspecten van deze woning in Los Alcazares zijn o.a. wandelafstand strand, voorzieningen op wandelafstand, Spaanse stijl.

3. Appartement in Mar de Cristal, Costa Cálida, Spanje

€ 170.000 3 jaar lang €7.500 per jaar verhuurinkomsten

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Calida. Een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. wandelafstand strand, haven op wandelafstand, groot terras.

NIEUWSBRIEF ?
97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.
AANMELDEN