fbpx
Penthouse in La Manga del Mar Menor, Costa Cálida, Spanje

Penthouse in La Manga del Mar Menor, Costa Cálida, Spanje

€ 225.000

La Manga del Mar Menor, Costa Cálida, Spanjedownload iconPlattegrond

Woning gesitueerd in la Manga del Mar Menor in de regio Costa Calida. Een penthouse, appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in la Manga del Mar Menor zijn o.a. zeezicht, wandelafstand strand, haven op wandelafstand.

Kenmerken

Slaapkamers2
Badkamers2
Woningtype appartement, penthouse
Woonoppervlakte68 m2
Perceel m2
Terras68 m2
ID4607
Geschatte prijs incl kosten€ 256.925

Meer informatie

Wil je meer weten over deze woning of heb je vragen over de regio?

Voer onderstaande velden in en wij sturen je vrijblijvend meer informatie toe.

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

la Manga del Mar Menor

Het is dé vakantieplek van de Spanjaarden. Vele Madrilenen en inwoners van Murcia stad hebben hier hun vakantieverblijf. La Manga del Mar Menor behoort deels tot San  Javier en het zuidelijke deel behoort tot de gemeente Cartagena. Op de stranden van La Manga del Mar Menor kunt u zowel van de opkomende als de ondergaande zon genieten. De breedte van de landtong varieert tussen de 100 en 1200 meter. Op de stranden vindt u talloze beach clubs, restaurants en watersport mogelijkheden. Kite surfen is een van de meest populaire watersporten die wordt beoefend.

Deze bijna eindeloos slingerende landtong biedt tevens een aantal havens, waarbij Tomas Maestre de grootste is, deze biedt maar liefst 1721 ligplaatsen. Geheel aan het einde van deze landtong, wanneer u de brug bent gepasseerd,  vindt u Veneziola, een urbanisatie die vele woningen de mogelijkheid biedt een privé aanlegplaats grenzend aan hun woning, aan te leggen.

Meer weten over de regio waarin deze woning zich bevindt?

Lees meer