fbpx

Appartement in Lo Pagan, Costa Cálida, Spanje

Lo Pagan, Costa Cálida, Spanje
225.950

Woning gesitueerd in Lo Pagan in de regio Costa Calida. Een prachtige Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Lo Pagan zijn o.a. zeezicht, voorzieningen op wandelafstand, haven op wandelafstand.

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woningtype

Appartement

Woonoppervlakte 121 m2
Perceel m2
Terras 17 m2
ID 2930
Geschatte prijs incl kosten € 258.001

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Lo Pagan

Lo Pagan dankt zijn naam aan de familie Pagán die in de 19de eeuw een finca in het huidige Lo Pagan had. Hier proeft u de echte authentieke Spaanse sfeer. Een ideale plek om vakantie te vieren of permanent te wonen. Alle faciliteiten zoals supermarkten, bakker, restaurants, winkelcentra, boetieks, terrassen en sportvoorzieningen liggen op wandel- en fietsafstand. Het is een residentieel wijk afgewisseld met vakantiewoningen van Spanjaarden en internationale levensgenieters. Langs de stranden van de Mar Menor bevindt zich een meer dan 6km lange boulevard, voorzien van terrassen, restaurantjes, barretjes, speeltuintjes en sportvoorzieningen.
De boulevard loopt van de de militaire basis van San Javier tot aan het natuurgebied van San Pedro del Pinatar.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Lo Pagan is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.