fbpx
Appartement in Mazarrón, Costa Cálida, Spanje

Appartement in Mazarrón, Costa Cálida, Spanje

€ 159.900

Mazarrón, Costa Cálida, Spanjedownload iconPlattegrond

Woning gesitueerd in Mazarron in de regio Costa Calida. Een appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mazarron zijn o.a. wandelafstand strand, groot terras, begane grond.

Kenmerken

Slaapkamers3
Badkamers2
Woningtype appartement
Woonoppervlakte51 m2
Perceel m2
Terras105 m2
ID6201
Geschatte prijs incl kosten€ 183.167

Meer informatie

Wil je meer weten over deze woning of heb je vragen over de regio?

Voer onderstaande velden in en wij sturen je vrijblijvend meer informatie toe.

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

Mazarron

De gemeente Mazarrón heeft veel te bieden, van een historisch centrum tot een bedrijvige haven en prachtige natuur met knappe zandstranden. Dit maakt het dé idealeplek om hier even te vertoeven tijdens je vakantie in Spanje. Wat kunt u er zien en doen? Wij delen alvast de brede waaier aan mooie bezienswaardigheden en toffe to-do’s voor uw tripje naar Puerto de Mazarrón!

De geschiedenis van deze regio is erg gelinkt aan haar minerale rijkdom. Al sinds de Fenicische, Punische en Romeinse tijden werd hier gemijnd naar lood, zink, ijzer, aluin en rode oker. Ook de Arabieren kwamen naar deze regio, gelokt door de rijkdom aan mineralen. Na de christelijke herovering werden verdedigingstorens gebouwd rond deze strategisch belangrijke zone, die u vandaag de dag nog steeds kunt zien.

Op het einde van de 19de en begin 20se eeuw werd Mazarrón heel belangrijk, dat was toen er ijzer en galeniet werden ontgonnen. Eens de mijnen uitgeput waren, namen toerisme en landbouw de rol van voornaamste industrie over en ook de visvangst en zeevaart kregen een boost. In de haven kunt u nog steeds de vissersloepen zien en genieten van de vismarkt.

Meer weten over de regio waarin deze woning zich bevindt?

Lees meer
WE CAN'T KEEP CALM
WINNER
WE ARE THE
MEER INFO
NIEUWSBRIEF ?
97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.
AANMELDEN