fbpx

Appartement in Punta Prima, Costa Blanca, Spanje

Punta Prima, Costa Blanca, Spanje
365.000

Woning gesitueerd in Punta Prima in de regio Costa Blanca. Een prachtige Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Punta Prima zijn o.a. voorzieningen op wandelafstand, parkeerplaats, groot terras.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Appartement

Woonoppervlakte 116 m2
Perceel m2
Terras 17 m2
ID 2722
Geschatte prijs incl kosten € 417.370

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Punta Prima

De urbanisatie ligt ten zuiden van Torrevieja en maakt deel uit van de gemeente Orihuela. Punta Prima is sinds 1969 in ontwikkeling en is inmiddels uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. Door de explosieve groei van vakantiecomplexen vindt u hier tal van commerciële centra met internationale restaurants, winkels en barretjes.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Punta Prima is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.