fbpx

Appartement in San Pedro del Pinatar, Costa Blanca, Spanje

San Pedro del Pinatar, Costa Calida, Spanje
185.900

Woning gesitueerd in San Pedro del Pinatar in de regio Costa Calida. Een prachtige Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in San Pedro del Pinatar zijn o.a. voorzieningen op wandelafstand, parkeerplaats, gemeenschappelijke tuin.

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woningtype

Appartement

Woonoppervlakte 90 m2
Perceel m2
Terras 37 m2
ID 2340
Geschatte prijs incl kosten € 212.625Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

San Pedro del Pinatar

Een deel van de naam (El Pinatar) komt uit een groot dennenbos waar vroeger werd gejaagd. Later, in de 17e eeuw, werd het andere deel van de naam toegevoegd (San Pedro) nadat de vissers een kapel hadden gebouwd waar ze hulde brachten aan de apostel Petrus. Tegenwoordig staat de gemeente bekend om het grote natuurreservaat Las Salinas y Arenales de San Pedro. Hier vindt u zoutmeren, een wandelgebied met mogelijkheden om vele soorten vogels te spotten en de befaamde geneeskrachtige modderbaden. De gemeente is tevens voorzien van twee jachthavens. Marina de las Salinas ligt aan de Middellandse Zee en heeft ligplekken voor boten tot 30m. Club Náutico lo Pagan is gelegen aan de Mar Menor en boten tot 16m een ligplaats bieden.

HUIS KOPEN IN SPANJE

San Pedro del Pinatar is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.