fbpx

Bungalow in Los Alcazares, Costa Cálida, Spanje

Los Alcazares, Costa Cálida, Spanje
188.500

Woning gesitueerd in Los Alcazares in de regio Costa Calida. Een prachtige Bungalow met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Los Alcazares zijn o.a. voorzieningen op wandelafstand, parkeerplaats, groot terras.

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woningtype

Bungalow

Woonoppervlakte 69 m2
Perceel 121 m2
Terras 62 m2
ID 1730
Geschatte prijs incl kosten € 215.571Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Los Alcazares

De naam van Los Alcázares komt uit het Arabische Al-Kazar, wat kasteel betekent. De Arabieren gebruikte Los Alcázares al als zomerresidentie. In de late 19de eeuw werd het gebied een populaire vakantiebestemming voor de Spanjaarden. Veel badhuizen, gebouwd uit hout met lange vlonders die de zee in lopen stammen uit deze tijd. Tegenwoordig heeft de gemeente meer dan 15.000 vaste inwoners. Dit aantal ligt in de zomermaanden aanzienlijk hoger wanneer Spanjaarden uit de steden Cartagena en Murcia hun intrek nemen in hun zomerresidenties. In Hotel Balneario La Encarnación lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Het van oudsher bekende badhuis is tegenwoordig een prachtig restaurant waar u op elk moment van de dag kunt genieten van één van de heerlijke specialiteiten. De prachtig ontworpen golfbanen van Serena Golf en Roda Golf zijn gelegen aan de rand van het dorp en bieden uitdaging voor de fervente golfspelers onder ons. In deze idyllische Spaanse badplaats kunt u optimaal gaan genieten

HUIS KOPEN IN SPANJE

Los Alcazares is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.