fbpx

Penthouse in Mar de Cristal, Costa Cálida, Spanje

Mar de Cristal, Costa Cálida, Spanje
195.000

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Calida. Een prachtige Penthouse, Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. zeezicht, wandelafstand strand, vrijzicht.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Penthouse,Appartement

Woonoppervlakte 119 m2
Perceel m2
Terras 114 m2
ID 1026
Geschatte prijs incl kosten € 222.935Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Mar de Cristal

Net als Los Belones en het naburige Islas Menores behoort ook Mar de Cristal tot de gemeente Cartagena. Het dorpje dankt haar naam aan het kristalheldere zeewater. Er zijn veel Spanjaarden uit Cartagena, maar ook uit Madrid, die hier hun zomerresidentie hebben en voor een gezellige drukte tijdens de zomermaanden zorgen. Alle faciliteiten zoals supermarkt, restaurants, terrassen en sportvoorzieningen zijn makkelijk te voet of per fiets te bereiken. Het sportcomplex biedt huisvesting aan tennis- en paddelbanen, een zwembad, een fitnessschool, een bar en restaurant. Hert gezellige haventje is voorzien van 120 ligplaatsen en heeft aan weerszijde een boulevard van ongeveer 1 km. De ligging tussen Cabo de Palos, Calblanque, La Manga Club en Cartagena maken het een tot een zeer geliefde locatie.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Mar de Cristal is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.