fbpx

Penthouse in Torre de la Horadada, Costa Blanca, Spanje

Torre de la Horadada, Costa Blanca, Spanje
229.900

Woning gesitueerd in Torre de la Horadada in de regio Costa Blanca. Een prachtige Penthouse, Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Torre de la Horadada zijn o.a. wandelafstand strand, voorzieningen op wandelafstand, haven op wandelafstand.

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woningtype

Penthouse,Appartement

Woonoppervlakte 70 m2
Perceel m2
Terras 127 m2
ID 26018
Geschatte prijs incl kosten € 263.626

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Torre de la Horadada

Het dorp behoort tot de gemeente Pilar de la Horadada en telt ongeveer 2.000 inwoners.
De naam komt van de oude wachttoren, “Torre Horadada”, die direct aan de kust is gelegen. Tijdens de herovering van Spanje werden er tal van dit soort torens langs de kust gebouwd. Deze moesten bescherming bieden tegens indringers vanuit de Middellandse Zee. Één van deze torens is “Torre Horadada”. De toren dankt zijn naam aan het centrale gat dat van boven tot onder geboord (horadar) is en communicatie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk maakt.
Het dorp heeft twee pleinen die omgeven zijn door winkels en restaurants. Aan de kust is er een wandel- en fietspromenade waaraan een aantal terrassen zijn gelegen. Vanaf hier heeft u een prachtig zicht over de Middellandse Zee en het haventje van Torre met meer dan 500 ligplaatsen.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Torre de la Horadada is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.