fbpx

Villa in Altaona Village, Costa Cálida, Spanje

Altaona Village, Costa Cálida, Spanje
507.000

Woning gesitueerd in Altaona Village in de regio Costa Calida. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Altaona Village zijn o.a. vrijzicht, privé zwembad, groot terras.

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 141 m2
Perceel 1000 m2
Terras 142 m2
ID 6002
Geschatte prijs incl kosten € 576.431

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Altaona Village

Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen, waar je lange wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Gelegen op iets meer dan 10 minuten van het centrum van Murcia en op 20 minuten van de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee. De golfbaan loopt tussen de bebouwing door als een groene corridor in een droog klimaat. Het natuurlijke landschap vloeit geleidelijk en wordt met mate omringd door vegetatie, zodat u gemakkelijk kunt doorlopen. In het hart van Altaona bevindt zich de parador. Een traditioneel plein dat een ontmoetingsplek vormt. Hier vindt u het restaurant, de golf proshop, evenals de fitnessruimte en padel- en tennisbanen.

 

HUIS KOPEN IN SPANJE

Altaona Village is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.