fbpx

Villa in Benijofar, Costa Blanca, Spanje

Benijofar, Costa Blanca, Spanje
389.000

Woning gesitueerd in Benijófar in de regio Costa Blanca. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Benijófar zijn o.a. privé zwembad, parkeerplaats, groot terras.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 101 m2
Perceel 330 m2
Terras 69 m2
ID 5105
Geschatte prijs incl kosten € 444.682

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Benijófar

Benijófar is een klein dorp met een charmante kerkpleintje. Naast een ruime selectie aan tapasbars, restaurants en barretjes zijn er legio mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de natuurgebieden langs de Rio Segura. Guardamar del Segura bevindt zich op ongeveer 10km. Hier vindt u de stranden van de Middellandse Zee. Guardamar del Segura is bekend om zijn zandduinen, lange zandstranden en de turquoise zee.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Benijófar is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.