fbpx

Villa in Daya Nueva, Costa Blanca, Spanje

Daya Nueva, Costa Blanca, Spanje
211.000

Woning gesitueerd in Daya Nueva in de regio Costa Blanca. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Daya Nueva zijn o.a. privé zwembad, parkeerplaats, groot terras.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 98 m2
Perceel 167 m2
Terras 18 m2
ID 5403
Geschatte prijs incl kosten € 242.118

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Daya Nueva

Gelegen het hart van de Vega Baja aan de Costa Blanca van Spanje, op slechts 15 minuten landinwaarts van de spectaculaire stranden van Guardamar del Segura en Torrevieja. Daya Nueva heeft wel zijn voorzieningen, maar profiteert vooral van de nabijheid van grotere steden met nog meer voorzieningen, bars, supermarkten, restaurants en alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse leven.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Daya Nueva is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.