fbpx

Villa in La Marina, Costa Blanca, Spanje

La Marina, Costa Blanca, Spanje
275.000

Woning gesitueerd in La Marina in de regio Costa Blanca. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in La Marina zijn o.a. parkeerplaats, dakterras, berging.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 125 m2
Perceel 226 m2
Terras 62 m2
ID 5201
Geschatte prijs incl kosten € 314.950

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

La Marina

De ontwikkeling van de urbanisatie is begonnen in het midden van de jaren tachtig en maakt deel uit van de gemeente San Fulgencio. In La Marina vindt diverse winkelcentra, barretjes en restaurants gericht op de internationale bezoekers. San Fulgencio zelf is een klein authentiek Spaans dorpje. 

HUIS KOPEN IN SPANJE

La Marina is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.