fbpx

Villa in Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanje

Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanje
279.900

Woning gesitueerd in Pilar de la Horadada in de regio Costa Blanca. Een prachtige Villa, Bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Pilar de la Horadada zijn o.a. voorzieningen op wandelafstand, privé zwembad, parkeerplaats.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Villa,Bungalow

Woonoppervlakte 93 m2
Perceel 182 m2
Terras 85 m2
ID 2447
Geschatte prijs incl kosten € 320.526

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Pilar de la Horadada

De naam komt van de oude wachttoren, “Torre Horadada”, die direct aan de kust is gelegen. Tijdens de herovering van Spanje werden er tal van dit soort torens langs de kust gebouwd. Deze moesten bescherming bieden tegens indringers vanuit de Middellandse Zee. Één van deze torens is “Torre Horadada”. De toren dankt zijn naam aan het centrale gat dat van boven tot onder geboord (horadar) is en communicatie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk maakt.
Tot 1986 was Pilar de la Horadada onderdeel van de gemeente Orihuela maar is nu uitgegroeid tot een gemeente met ongeveer 20.000 inwoners. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft; winkels, banken, scholen, medische voorzieningen, weekmarkten en restaurants.
Ook is er een uitgebreid netwerk met meer dan 40km aan fietspaden die het centrum van het dorp verbinden met aan aan kant kustplaatsjes als Mil Palmeras en Torre de la Horadada en aan de andere kant Lo Romero Golf en Campo Verde.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Pilar de la Horadada is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.