fbpx
Villa in Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanje

Villa in Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanje

€ 499.900

Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanjedownload iconPlattegrond

Woning gesitueerd in Pilar de la Horadada in de regio Costa Blanca Zuid. Een villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Pilar de la Horadada zijn o.a. voorzieningen op wandelafstand, privé zwembad, parkeerplaats.

Kenmerken

Slaapkamers3
Badkamers2
Woningtype villa
Woonoppervlakte120 m2
Perceel355 m2
Terras m2
ID2462
Geschatte prijs incl kosten€ 570.886

Meer informatie

Wil je meer weten over deze woning of heb je vragen over de regio?

Voer onderstaande velden in en wij sturen je vrijblijvend meer informatie toe.

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

Pilar de la Horadada

De naam komt van de oude wachttoren, “Torre Horadada”, die direct aan de kust is gelegen. Tijdens de herovering van Spanje werden er tal van dit soort torens langs de kust gebouwd. Deze moesten bescherming bieden tegens indringers vanuit de Middellandse Zee. Één van deze torens is “Torre Horadada”. De toren dankt zijn naam aan het centrale gat dat van boven tot onder geboord (horadar) is en communicatie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk maakt.
Tot 1986 was Pilar de la Horadada onderdeel van de gemeente Orihuela maar is nu uitgegroeid tot een gemeente met ongeveer 20.000 inwoners. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft; winkels, banken, scholen, medische voorzieningen, weekmarkten en restaurants.
Ook is er een uitgebreid netwerk met meer dan 40km aan fietspaden die het centrum van het dorp verbinden met aan aan kant kustplaatsjes als Mil Palmeras en Torre de la Horadada en aan de andere kant Lo Romero Golf en Campo Verde.

Meer weten over de regio waarin deze woning zich bevindt?

Lees meer