fbpx

Villa in Rojales, Costa Blanca, Spanje

Rojales, Costa Blanca, Spanje
455.000

Woning gesitueerd in Rojales in de regio Costa Blanca. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Rojales zijn o.a. zeezicht, vrijzicht, privé zwembad.

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 175 m2
Perceel 332 m2
Terras 24 m2
ID 5308
Geschatte prijs incl kosten € 519.790

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Rojales

Het dorp is door de omringende urbanisaties de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gemeente met ongeveer 20.000 inwoners. Rojales biedt aan jong en oud goede voorzieningen. Er is een gemeentelijke sporthal, een theater, een aquapark, een natuurgebied, een 18-holes golfbaan, verschillende internationale supermarktenen verscheidene barretjes en restaurants.

Klik hier voor een virtuele tour door verschillende gebieden van het dorp.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Rojales is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Blanca biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.