fbpx

Villa in Santiago de la Ribera, Costa Cálida, Spanje

Santiago de la Ribera, Costa Cálida, Spanje
339.950

Woning gesitueerd in Santiago de la Ribera in de regio Costa Calida. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Santiago de la Ribera zijn o.a. wandelafstand strand, voorzieningen op wandelafstand, privé zwembad.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 101 m2
Perceel 195 m2
Terras 148 m2
ID 3833
Geschatte prijs incl kosten € 387.163

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Santiago de la Ribera

In korte tijd werd Santiago de la Ribera een zomerverblijf voor de inwoners van het gebied en de stad Murcia, en werden er prachtige villa’s aan de oever van de Mar Menor gebouwd. Het lange zandstrand met bijbehorende boulevard gaat naadloos over in die van Lo Pagan en San Pedro del Pinatar. Langs de boulevard vindt u tal van authentieke Spaanse barretjes en restaurants, maar ook speeltuintjes en watersportscholen. Vanuit Santiago de la Ribera kunt u een overtocht per boot maken naar  La Manga del Mar Menor.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Santiago de la Ribera is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.