fbpx

Villa in Sucina, Costa Cálida, Spanje

Sucina, Costa Cálida, Spanje
239.950

Woning gesitueerd in Sucina in de regio Costa Calida. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Sucina zijn o.a. voorzieningen op wandelafstand, privé zwembad, parkeerplaats.

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 95 m2
Perceel 294 m2
Terras 55 m2
ID 3609
Geschatte prijs incl kosten € 273.863Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Sucina

Het dorp telt ongeveer 2.000 inwoners en is omgeven door velden bestemd voor de landbouw en een aantal golf resorts. De dorpskern bevindt zich rondom de kerk met het bijbehorende pleintje. Hier vindt uw een aantal barretjes, de supermarkt en de bakker.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Sucina is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.