fbpx
Villa in Villamartin, Costa Blanca, Spanje

Villa in Villamartin, Costa Blanca, Spanje

€ 294.000

Villamartin, Costa Blanca, Spanjedownload iconPlattegrond

Woning gesitueerd in Villamartin in de regio Costa Blanca Zuid. Een villa, bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Villamartin zijn o.a. privé zwembad, parkeerplaats, dakterras.

Kenmerken

Slaapkamers3
Badkamers2
Woningtype bungalow, villa
Woonoppervlakte84 m2
Perceel200 m2
Terras75 m2
ID2062
Geschatte prijs incl kosten€ 336.572

Meer informatie

Wil je meer weten over deze woning of heb je vragen over de regio?

Voer onderstaande velden in en wij sturen je vrijblijvend meer informatie toe.

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

Villamartin

De urbanisatie is sinds 1972 in ontwikkeling en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire toeristische trekpleister. In het centrum van het dorp bevindt zich het zogenaamde Villamartin Plaza. Een prachtig aangelegde Spaanse binnentuin met een grote variatie aan winkels, barretjes en restaurants. Inmiddels is de urbanisatie zo ver uitgegroeid dat er in de verschillende wijken van Villamartin commerciële centra te vinden zijn. Variëteiten van Engelse, Duitse, Argentijnse, Spaanse, Italiaanse en Amerikaanse gerechten zorgen ervoor dat deze centra een verzamelplek zijn voor alle nationaliteiten.

Net buiten villamartin bevindt zich Zenia Boulevard, het grootste shopping centrum van de provincie, met meer dan 150 winkels en 20 restaurants.
Fervente golfers kunnen hun hart ophalen op de golfbanen van Las Colinas Golf, Las Rambla Golf, Real club de golf Campoamor en Villamartin Golfclub, die het dorp omringen.

Het heuvelachtige landschap, de vele golfbanen en de uitgestrekte sinaasappelplantages zorgen voor prachtige vergezichten over de Middellandse Zee en de overige dorpen van Orihuela Costa.

Meer weten over de regio waarin deze woning zich bevindt?

Lees meer