fbpx

Villa op Roda Golf, Costa Cálida, Spanje

Roda Golf, Costa Cálida, Spanje
800.000

Woning gesitueerd in Roda Golf in de regio Costa Calida. Een prachtige Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Roda Golf zijn o.a. vrijzicht, privé zwembad, parkeerplaats.

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woningtype

Villa

Woonoppervlakte 260 m2
Perceel 600 m2
Terras m2
ID 1770
Geschatte prijs incl kosten € 908.400

Unieke aspecten

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

DORPEN

Roda Golf

Het resort is prachtig aangelegd met palmen en exotische planten, die zorgen voor een mediterrane sfeer. De tuinen, wandelpaden en speeltuintjes zijn gelegen aan prachtige lanen. Het resort biedt veel sportieve services waaronder de 18-holes (PGA) golfbaan die exclusief ontworpen is door  Dave Thomas. De golfbaan heeft ook een putting green en driving range.  Verder heeft u toegang tot de tennis- en paddle banen, voetbalvelden, fitnessclub en zijn de tropische aangelegde tuinen uitgerust met gemeenschappelijke zwembaden. Er is een kleine supermarkt op het resort. Het clubhuis biedt plek aan een golfshop, restaurant en panorama terras dat prachtig zicht biedt op de golfbaan. Vanaf het dakterras, waar de loungebar is gelegen heeft u bovendien zicht op zee.

HUIS KOPEN IN SPANJE

Roda Golf is een ideale locatie voor een woning in Spanje. Costa Calida biedt vele mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje willen wonen.

Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droompand te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.