fbpx
Bezichtigingsreis Spanje

Bezichtigingsreis Spanje

4 Februari 2019

Kom vrijblijvend proeven van Spanje op uw ontdekkingsreis

“Laat niets aan het toeval over: kom de natuur bewonderen, de cultuur proeven, de mediterrane sfeer opsnuiven.”

Een huis kopen doe je niet op basis van een foto of een beschrijving. Je wil alle ruimtes zelf ontdekken, het uitzicht met je eigen ogen bewonderen, de sfeer ter plaatse opsnuiven. Bovendien wil je je helemaal onderdompelen in de omgeving. Boek daarom een ontdekkingsreis.

 

3 dagen kijken en vergelijken

Geef je ogen de kost tijdens een driedaagse ontdekkingsreis en laat je verrassen door de charme van de streek en een selectie unieke panden, helemaal op maat van jouw droomleven in Spanje.

De ingrediënten van jouw ontdekkingsreis:

1. Op bezichtigingstrip met Puurspanje

Al meer dan 15 jaar begeleiden we onze klanten op een persoonlijke manier tijdens de zoektocht naar hun gedroomde tweede verblijf of investeringseigendom in Spanje.
En dit volledig op maat.

Wij maken uitgebreid kennis via de telefoon, per e-mail, tijdens een presentatie of op een beurs. Daarna selecteren wij de panden die jou doen wegdromen.

2. Verken de prachtige omgeving

Tijdens jouw driedaagse ontdekkingsreis dompelen wij je onder in de populaire en verborgen plekjes van de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Laat je verwarmen door de zachte temperaturen, de innemende bevolking en de typische, Spaanse sfeer.

3. Wij regelen alles

Wij plannen jouw verrassende driedaagse trip van a tot z en
leiden je rond in de regio:

  • Je bezoekt verschillende huizen, villa’s of appartementen die aan jouw verwachtingen voldoen.
  • Je ontdekt fijne badplaatsen, charmante vissersdorpjes, uitgestrekte zandstranden en rustige natuurreservaten.
  • Je ontspant in een viersterrenhotel en krijgt alle tijd om te genieten en de nieuwe indrukken te laten bezinken.
  • Vanuit je hotel wandel je in een minuutje naar de haven en de winkelstraten, en kun je de lokale specialiteiten proeven in een van de vele restaurants.

Na drie dagen op verkenning heb je een duidelijk beeld van de regio, ontdekte je een waaier aan verborgen schatten en heb je een overzicht van wat de Costa Calida Noord en de Costa Blance Zuid te bieden hebben.

 

Boek nu jouw ontdekkingsreis

Bel ons nu om jouw prospectiereis vast te leggen. Wij gaan meteen aan de slag: we selecteren jouw droompanden en stippelen jouw driedaagse ontdekkingsreis uit.

Puurspanje verzorgt de reservatie van de vluchten en overnachtingen.
Vertrek naar Spanje met bestemming zon en ontspanning!
We begeleiden je vanaf de luchthaven en beginnen met een gezellig bezoek aan de omgeving, waar we je onderdompelen in het Spaanse leven. Daarna bezoeken we de nieuwbouwprojecten die we vooraf samen besproken hebben. Er is gelegenheid voor het beantwoorden van je persoonlijke vragen en bemerkingen, eventueel in aanwezigheid van een advocaat.
Dankzij je zonnig verblijf en onze goede zorgen kom je ontspannen thuis, wellicht als gelukkige eigenaar van je Spaanse woning.

Ben je in de regio of wil je op een andere manier de regio ontdekken? Dit kan natuurlijk ook, wij passen os volledig aan aan je persoonlijke wensen!

NIEUWSBRIEF?

97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.