CloseMenu
Costa Blanca REGIO

Huis kopen Rojales?

Wilde u altijd al een huis kopen in Rojales? Bij Puurspanje vindt u verschillende woningen in deze prachtige plaats en de regio eromheen. Koop uw droomhuis in Spanje en ervaar alle voordelen

Rojales is door de omringende urbanisaties de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gemeente met ongeveer 20.000 inwoners. Rojales biedt aan jong en oud goede voorzieningen.

regio

  Woningen in Rojales

  Wonen in Rojales

  De centrale ligging van Rojales maakt het de perfecte uitvalsbasis om de uitgestrekte stranden van Guardamar en La Marina te bezoeken. Ook voor liefhebbers van de golfsport is deze stad ideaal: in de omgeving bevinden zich diverse banen waar u naar hartenlust uw swing kunt oefenen. Er is een hoop te doen in en rond de stad. Met een aanbod van onder andere paardrijden, tennis, bowling, een aquapark, natuurpark én kartbaan in de buurt hoeft u zich hoe dan ook niet te vervelen. Of u nu komt voor de zon en de rust of juist lekker actief bezig bent: iedereen kan zich thuis voelen in Rojales.

  • Gemiddeld 14-31°C
  • Ruim 300 dagen zon
  • Aan het strand
  • Warme, traditionele bevolking
  • Natuur en cultuur
  • Stabiele vastgoedmarkt

  Wonen In Rojales

  Golfbaan la Marquesa biedt 18 uitdagende holes, verder is er een theater, aquapark, een gemeentelijke sporthal, internationale supermarkten en verscheidene barretjes en restaurants.

  Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

  dorpen_san_pedro_del_pinatar-1-1.jpg

  Woningaanbod op maat?

  Maak een zoekprofiel door uw woonwensen en favoriete Spaanse regio aan ons door te geven. We zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen een top 5 met woningen toegestuurd krijgt die volledig passen bij uw wensen en behoeften.


  Eten en drinken

  Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

  Meer Over Rojales

  rest-1.jpg.webp

  Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Rojales als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

  Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

  geoda-2.jpg.webp

  BIJZONDERE PLEKJES

  Andere dorpen en steden

  Het team van Puurspanje

  Puurspanje is een familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis in Spanje vindt. We zijn meer dan een makelaar, want onze service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe huis. We regelen alles: van het koopcontract tot de verzekeringen. Maar ook als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het aanvragen van een Spaanse bankrekening of een goede tandarts of dokter zoekt in de regio. U kunt altijd bij ons terecht!