fbpx

Huis kopen Alicante

HUIS KOPEN IN ALICANTE? OF IN CARTAGENA?

HUIS KOPEN IN ALICANTE

Droomt u ook van een woning kopen in Alicante omdat de ligging perfect is? Dan wordt u waarschijnlijk nog meer verliefd op het mooie gebied ten zuiden van Alicante. Hier vindt u bijvoorbeeld het bijzondere Cartagena en de mooiste kust van de Costa Calida Noord, een onontdekte regio waar u amper toeristen tegen zult komen. Hierdoor is dit gebied zeer in trek bij Nederlanders en Belgen die op zoek zijn naar een zonnige plek om permanent te wonen of om een vakantiewoning te laten bouwen. In dit gebied vindt u nog het échte Spanje: ongerepte gebieden, gezellige dorpjes en een prachtige kustlijn. Het is de ideale plek om te investeren in een droomwoning. 

HUIS TE KOOP IN ALICANTE: VIA PUURSPANJE

Puurspanje biedt diverse huizen te koop aan vlakbij Alicante waarbij u kunt profiteren van de gezelligheid van een grotere stad wanneer u daar behoefte aan heeft en terug kunt trekken in uw woning op een rustige plek aan de kust. Puurspanje is een familiebedrijf dat meer dan 10 jaar geleden naar Spanje is verhuisd om daar andere Nederlandse en Belgische klanten te helpen die ook de stap van een verhuizing naar Spanje willen maken. Een huis kopen in Spanje is misschien een grote stap, maar met de hulp van Puurspanje komt u al een heel eind. Het bedrijf is meer dan alleen een makelaarsbedrijf en de ervaren medewerkers helpen u graag verder op weg in het Spaanse leven.

HUIS KOPEN IN SPANJE, ALICANTE MET ZEEZICHT 

Daarnaast zorgen ze voor meer service dan alleen hulp bij de procedure van de aankoop van een woning in Spanje. Weet u bijvoorbeeld al een beetje wat u wilt hebben, zoals een appartement vlakbij Alicante met zeezicht? Of een grote villa met een groen perceel aan de kust? Geef dan uw wensen door aan Puurspanje door middel van het zoekprofiel op de website en er wordt direct gekeken naar mogelijke woningen en villa’s die aan uw wensen voldoen. Bent u geïnteresseerd in een van de plekken die u toegestuurd krijgt? In dat geval kunt u een bezichtigingsreis boeken naar Spanje waarbij u samen met iemand van Puurspanje naar meerdere woningen gaat kijken in Spanje. De vlucht en het hotel worden voor u geregeld door Puurspanje, dus u hoeft zelf nergens aan te denken.

HUIS KOPEN IN ALICANTE OF IN CARTAGENA?

Veel mensen twijfelen voordat ze een woning in Spanje gaan kopen over de locatie ervan. De meeste mensen zijn bekend met Alicante en de kust in dat gebied, waardoor ze al gauw eraan denken om daar een huis in Spanje te kopen. Natuurlijk is Alicante een prachtige bestemming voor een verdiende vakantie: de stad kent gezellige barretjes, grote restaurants en talloze mooie plekken op het strand. Wanneer u echter permanent in dit gebied wilt gaan wonen is het aan te raden om te kiezen voor een plek waar minder toeristen komen, een plek waar u optimaal tot rust kunt komen en écht kunt genieten. De Costa Calida Noord en het zuiden van de Costa del Sol zijn dit soort gebieden. Vanaf daar bent u binnen no time in de grote stad wanneer u dat wenst.

HUIS KOPEN IN ALICANTE? VUL UW ZOEKPROFIEL IN 

Er zijn dus diverse huizen te koop in Alicante en omgeving, maar voor echte rust kunt u beter een stukje verderop gaan kijken. De experts van Puurspanje helpen u graag verder bij deze zoektocht. Wist u dat u tevens gebruik kunt maken van de after sales service van het bedrijf? Dat houdt in dat Puurspanje u ook helpt bij bijvoorbeeld het regelen van een Spaanse bankrekening, het regelen van een tandarts en een dokter en het laten aansluiten van een internetverbinding et cetera. Juist daarom is Puurspanje zoveel meer dan alleen een makelaar. Ze willen dat u net zo van alles wat Spanje te bieden heeft gaat genieten zoals zij dat eerder hebben gedaan. Vul vandaag nog uw zoekprofiel in en wie weet heeft u binnenkort uw droomwoning in Spanje.

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?