CloseMenu

Huis kopen Costa Cálida

De Costa Cálida (spaans voor de warme kust) is een van de Spaanse Costa's, in de regio Murcia. Deze costa ligt in het zuidoosten van het Iberisch Schiereiland aan de Middellandse Zee en gaat in het noorden over in de Costa Blanca en in het zuiden in de Costa de Almería. De belangrijkste plaats is de havenstad Cartagena.

avatar

Woningen aan de Costa Cálida

TrueIcon

Meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed aan de Costa Cálida

TrueIcon

Een Nederlandstalige makelaar in Spanje

TrueIcon

Een persoonlijke top 5 in uw mailbox, gebaseerd op uw zoekprofiel

TrueIcon

De allerbeste service, zowel voor als tijdens en na de aankoop van uw droomhuis

MapImage

Wonen aan de Costa Calida

De Costa Cálida heeft veel te bieden. Het is er minder toeristisch dan aan andere Costa’s vanwege het ruige terrein, heeft minder toeristische plaatsen en is daardoor rustiger dan andere Costa’s. De prijzen van huizen liggen hier daardoor ook lager, wat prettig is wanneer u

et een beperkt budget een huis zoekt. Maar niet alleen de huizen zijn goedkoper, ook het Spaanse leven is hier goedkoper dan in de toeristische plekken in Spanje.

icons
Gemiddeld 14-31°C

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Aan het strand

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
300 dagen zon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Warme, traditionele bevolking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Natuur en cultuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

icons
Stabiele vastgoedmarkt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Zoekprofiel
aanmaken

Rust, zon, zee & strand

De Costa Cálida bevindt zich aan de kust van de regio Murcia. Deze kustlijn van ongeveer 250 kilometer lang kent vele inhammen en smalle ongerepte stranden met adembenemende berggebieden.

Het weer is er prachtig en doordat deze plek nog niet wordt overspoeld met toeristen, is het er heerlijk vertoeven. In het hoogseizoen hoeft u niet bang te zijn om uw plekje op het strand, op het terras of in een restaurant kwijt te raken aan toeristen. Murcia biedt kleine vissersdorpjes, nationale parken en de gelijknamige, culturele hoofdstad Murcia.

hero

Puurspanje, meer dan een makelaar!

Het beste klimaat van Spanje

De Costa Cálida is een klein klimaatparadijs. Doordat de bergen het gebied beschermen tegen de wind, blijven de temperaturen er het hele jaar door aangenaam. De zon schijnt er wel meer dan 300 dagen per jaar en het klimaat kent milde zomertemperaturen en een zachte winter.

Hoe vind ik een huis aan de Costa Cálida?

Weet u al zeker dat uw droomhuis aan de Costa Cálida staat? Maak dan eenvoudig een zoekprofiel aan en geef uw wensen aan ons door. Ons team maakt een persoonlijke selectie van de huizen in de regio die voldoen aan deze eisen. U ontvangt de top 5 binnen 24 uur in uw mailbox. Zit er een match tussen?

Dan kunt u een bezichtigingsreis boeken waarbij u samen met ons meerdere woningen gaat bekijken. Maak eenvoudig een zoekprofiel aan via onderstaande button en wie weet heeft u binnenkort uw droomwoning in de Spaanse zon gevonden.

Murcia kent een kustlijn van ongeveer 250 kilometer lang: inhammen en smalle stranden met rotsen. Hier ligt tevens, een zoals het lijkt een geografisch ongeval, genaamd La Manga. Een smalle landstrook, doorsneden door enkele kanalen en openingen, die de Mar Menor lagune afsluit van de Middellandse Zee.

Het grootste deel van de Costa Cálida is zeer ruig en daardoor nog niet zo overspoeld door het massa toerisme zoals veel andere costa’s.

logo_costa_calida-300x213.png.webp

Wat klanten zeggen