CloseMenu

Huis kopen Costa Cálida

De Costa Cálida is gelegen in het zuidoosten van Spanje en vormt samen met de Costa Blanca de regio waar u het hele jaar door geniet van het perfecte klimaat. De regio strekt van Àguilas tot San Pedro del Pinatar en heeft een ruime keuze aan aangename dropjes om permanent te wonen.

Met grote steden in de buurt en authentieke vissersdorpjes is de rurale omgeving erg divers en aantrekkelijk door het gebrek aan massatoerisme.

Costa Cálida

Woningen aan de Costa Cálida

TrueIcon

Meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed aan de Costa Cálida

TrueIcon

Een Nederlandstalige makelaar in Spanje

TrueIcon

Een persoonlijke top 5 in uw mailbox, gebaseerd op uw zoekprofiel

TrueIcon

De allerbeste service, zowel voor als tijdens en na de aankoop van uw droomhuis

Wonen aan de Costa Calida

Wonen aan de Costa Calida

 

icons
Gemiddeld 25 graden, heel het jaar door

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Prachtige standen binnen loopafstand

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Elk jaar ten minste 300 dagen zon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Warme, traditionele bevolking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

icons
Cultuurrijke dropjes en bruisende natuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

icons
Stabiele vastgoedmarkt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Zoekprofiel
aanmaken

Rust, zon, zee & strand

De Costa Cálida bevindt zich aan de kust van de regio Murcia. Deze kustlijn van ongeveer 250 kilometer lang kent vele inhammen en smalle ongerepte stranden met adembenemende berggebieden.

Het weer is er prachtig en doordat deze plek nog niet wordt overspoeld met toeristen, is het er heerlijk vertoeven. In het hoogseizoen hoeft u niet bang te zijn om uw plekje op het strand, op het terras of in een restaurant kwijt te raken aan toeristen. Murcia biedt kleine vissersdorpjes, nationale parken en de gelijknamige, culturele hoofdstad Murcia.

hero

Puurspanje, meer dan een makelaar!

Het beste klimaat van Spanje

De Costa Cálida is een klein klimaatparadijs. Doordat de bergen het gebied beschermen tegen de wind, blijven de temperaturen er het hele jaar door aangenaam. De zon schijnt er wel meer dan 300 dagen per jaar en het klimaat kent milde zomertemperaturen en een zachte winter.

Puurspanje, niet alleen een makelaar

Puurspanje helpt u graag tijdens alle stappen van het koopproces van een woning aan de Costa Cálida. We helpen u ook bij het opzetten van een Spaanse bankrekening, het afsluiten van een verzekering of het regelen van een internetaansluiting. We begeleiden u voor, tijdens en na de aankoop, zodat u uw nieuwe leven in Spanje zorgeloos begint.

Hoe vind ik een huis aan de Costa Cálida?

Weet u al zeker dat uw droomhuis aan de Costa Cálida staat? Maak dan eenvoudig een zoekprofiel aan en geef uw wensen aan ons door. Ons team maakt een persoonlijke selectie van de huizen in de regio die voldoen aan deze eisen. U ontvangt de top 5 binnen 24 uur in uw mailbox. Zit er een match tussen?

Dan kunt u een bezichtigingsreis boeken waarbij u samen met ons meerdere woningen gaat bekijken. Maak eenvoudig een zoekprofiel aan via onderstaande button en wie weet heeft u binnenkort uw droomwoning in de Spaanse zon gevonden.

Murcia kent een kustlijn van ongeveer 250 kilometer lang: inhammen en smalle stranden met rotsen. Hier ligt tevens, een zoals het lijkt een geografisch ongeval, genaamd La Manga. Een smalle landstrook, doorsneden door enkele kanalen en openingen, die de Mar Menor lagune afsluit van de Middellandse Zee. Het grootste deel van de Costa Cálida is zeer ruig en daardoor nog niet zo overspoeld door het massa toerisme zoals veel andere costa’s.

 

Neem contact op met uw Nederlandstalige makelaar

 

Bent u benieuwd naar onze huizen aan de Costa Cálida of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag aan de perfecte woning aan de Spaanse kust en ontzorgen u tijdens het gehele aankoopproces en hierna. Vanaf een bezichtigingstrip tot aan het opzetten van een bankrekening in Spanje, we zorgen dat alles wordt geregeld.

Wat klanten zeggen