fbpx

Kom persoonlijk met ons kennis maken op één van onze events!

2020

Puurspanje, meer dan een makelaar!

Puurspanje informeert u op expo’s in België en Nederland. U vindt Puurspanje op al de belangrijkste expo’s. Bovendien beantwoorden wij met plezier al uw vragen.

Lees meer

Second Home Beurs Maastricht

25 januari 2020

Maastricht, Nederland

Laat u zich graag inspireren voor het kopen van een huis in Spanje? Kom dan naar Second Home Beurs op 25-26 januari 2020 in het MECC te Maastricht. Wij informeren en inspireren u hier graag. Download uw gratis toegangskaarten voor de beurs en dan zien wij u graag in Maastricht!

Lees meer

Second Home Expo Gent

7 Februari 2020

Gent, Belgie

Droomt u ook al jaren van een 2de verblijf in Spanje, om uw vakantie's door te brengen? Of wenst u te verhuren? Of kiest voor een combinatie hiervan, een vakantiewoning met verhuurrendement? Dan bent u bij Second Home Expo aan het goede adres. Wij bieden u het meest complete aanbod…

Lees meer

Second Home Beurs Utrecht

13 maar 2020

Utrecht, Nederland

Laat u deskundig adviseren bij het kopen van een huis in Spanje. Kom dan naar de Jaarbeurs. Wij informeren en inspireren u hier graag. Download uw gratis toegangskaarten voor de beurs en dan zien wij u graag in Utrecht!

Lees meer

Plaza España Event

4 april 2020

Gilze, Nederland

Het Plaza España Event wordt georganiseerd door verschillende makelaars die al jaren actief zijn op de Spaanse markt. Omdat het event is opgezet om alle bezoekers persoonlijk te woord te staan adviseren wij u om tickets aan te vragen en indien u al weet naar welke costa uw interesse uitgaat…

Lees meer
1 2