Puurspanje
CloseMenu
Costa Cálida REGIO

Huis kopen Los Alcazares - La Serena Golf?

Op het La Serena Golf terrein staan prachtige villa’s, herenhuizen en appartementen waarmee u heerlijk wonen eenvoudig combineert met de populaire sport golf.

La Serena golf is gelegen aan de rand van het authentieke dorpje Los Alcázares, op een steenworp afstand van de kustlijn van de Mar Menor.

Los Alcazares - La Serena Golf

  Woningen in Los Alcazares - La Serena Golf

  Huis kopen La Serena Golf

  La Serena golf is gelegen aan de rand van het authentieke dorpje Los Alcázares, op een steenworp afstand van de kustlijn van de Mar Menor.

  • Gemiddeld 25 graden, heel het jaar door
  • Golfbaan op loopafstand
  • Elk jaar ten minste 300 dagen zon
  • Warme, traditionele bevolking
  • Cultuurrijke dropjes en bruisende natuur
  • Stabiele vastgoedmarkt

  Wonen In La Serena Golf 

  La Serena Golf is geen gesloten resort, maar een publieke golfbaan, gelegen in een residentiële nieuwbouwwijk van Los Alcázares. Op slechts 2 kilometer van de kustlijn van de Mar Menor vindt u deze baan die is ontworpen door tweevoudig wereldbekerwinnaar Manuel Piñero. 

  Deze 18 holes, par 72 baan, heeft een vlak karakter. Toch zullen door de vele waterpartijen (maar liefst 16 van de 18 holes hebben er een!) de technische kwaliteiten van elke speler op de proef gesteld worden. Deze vriendelijke open baan heeft een totale lengte van 6168 meter. 

  Het clubhuis is uitgerust met een proshop en restaurant. Het terras van het restaurant geeft een adembenemend uitzicht over de golfbaan, de driving ranch en de Mar Menor. Naast een clubhuis is er een 4 sterrenhotel gelegen. Het hotel beschikt over een restaurant, een buitenzwembad met glijbanen omgeven door tuinen, een verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte. Ook zijn er ruimtes om evenementen te organiseren en een prachtige spa met schoonheids- en gezondheidsbehandelingen.

  Deze woonwijk herbergt naast villa’s en appartementen ook (speel)parkjes, sportvoorzieningen en een supermarkt op wandelafstand.

  Voor, tijdens en na de aankoop zijn we u graag van dienst voor al uw vragen